Aerobin Kumaş

25-08-2022 15:09
Aerobin Kumaş
Aerobin Kumaş günümüzde çokça tercih edilmeye başlanan bir kumaş türüdür.Sebebi ise cilde yapışmayan, kırışmayan ve nefes aldıran bir kumaştır. Terletme yapmaz ve cilt üzerinde kayar. Aerobin diğer adıyla ayrobin kumaşlardan elbise,bluz,şal ,eşarp ,feraca ,tunik yapılabilir. Bu kıyafetler ile yüzde yüz uyumlu bir kumaş türüdür. Aerobin Kumaş diğer adıyla Ayrobin Kumaş en uygun fiyat ve kalite garantisiyle Bursa Kumaş Pazarı'nda!
Aerobin kumaş özellikle tesettür giyimde çok kullanılan bir kumaştır.Aerobin Kırışık görünümlüdür. Pamuk viskon ve Polyamidkarışımlı bir kumaştır. Terletmez. Kırışmaya karşı dayanıklıdır. Renkleri canlı gösteren bir kumaştır.

Aerobin Kumaş Özellikleri Nelerdir?

  1. Kırışmaya karşı dayanıklıdır. 
  2. Renkleri canlı gösteren bir kumaştır. 
  3. Makinede düşük derecelerde (30-40 derece) yıkanabilir. 
  4. Yıkama sonrası şıklığını kaybetmez. 
  5. Nefes alabilen bir kumaştır, terletmez.
  6. Birçoğunda üretim aşamasında likra kullanıldığı için esneme özelliği vardır. 
  7. Şeffaf değildir, iç göstermez. 
  8. Farklı kalitelerde ve farklı fiyatlarda bulunmaktadır. 

Aerobin Kumaş Terletir Mi?

Bu soruyu cevaplamak için kumaşın ham maddesini öğrenmemiz gerekir. Eğer kumaş tamamen polyester ise nefes almayacaktır ve kullanıan kişiyi terletecektir. Aerobin Kumaşlar pamuk ve polyamid karışımlıdır.
Bursa Kumaş Pazarım titizlikle imal edilmiş kaliteli ve doğal ürünleri sizlere ulaştırmak için yoğun çaba ve emek sarf etmektedir. Üstelik uzun yıllardan beri süre gelen kumaş ve mağazacılık sektörünü tecrübelerimiz ile birlikte yeni jenerasyona entegre ederek e-ticaret üzerinden güvenilir ve girişimci bir ruhla, siz değerli müşterilerimize ulaşmayı amaçlıyoruz. Abiyeden viskon kumaşa, ketenden müslin beze kadar pek çok kumaş türüyle hizmetinizdeyiz. Ekonomik ve avantajlı ürünlerimiz için profesyonel firmamız müşterilerimizin memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktayız.



https://www.bursakumaspazarim.com/urun/gul-kurusu-aerobin-ayrobin-kumas
https://www.bursakumaspazarim.com/urun/siyah-aerobin-ayrobin-kumas





IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.