Peluş Kumaş

09-02-2024 17:30
Peluş Kumaş

Peluş Kumaş 

Peluş , ağırlıklı olarak pamuk ve elasten benzeri karışımlı ürünlerden üretilmektedir. Peluş kumaşlar , özellikleri bakımından yumuşak yapıda ve ferah kumaşlardır. Peluşların kullanım alanları ise başlıca; bebek kıyafetleri, döşemeler, iç dekorasyonlar, şal, kaban, pijama ve battaniyelerdir. Peluşlar ısı tutma özellikleri olduğu için genellikle kış aylarında tercih edilirler. Ayrıca tüylü ve yoğun özellikte bir kumaş olmalarına rağmen cildinizi tahriş etmez. 

Peluş Özellikleri 

Peluş yapısı gereği yumuşak ve dokunması hoş bir kumaştır. Bu sebeple çoğunlukla bebek giyimde sıkça tercih edilir. Çünkü hassas tenler için ideal bir kumaştır. Ayrıca bunun yanında kış aylarında ; şal, eldiven, battaniye ve şapka gibi ürünler Peluş özellikleri başlıca;
•Hoş bir dokuya sahip ve yumuşak yapıdadır
•Polyester veya akrilikten yapılmışsa hipoalerjeniktir
•Dayanıklı ve uzun ömürlü bir kumaştır
•Isıyı iyi tutar ve havanın geçmesine izin verir

Peluş Modelleri

Peluşlar birçok ürün için tercih edilen bir kumaş türüdür. Örneğin ev tekstili ürünlerinde kilim veya halı üretiminde kullanılabilir. Ayrıca mont astarı olarak da kullanılabilirler. Peluş kumaş modelleri en çok bebek giyim yapımında kullanılırlar. Bunun sebebi ise hassas tenler için oldukça uygun yapıda olmasıdır. Peluş kumaş çeşitleri dekorasyon amaçlı da kullanılabilirler. Örneğin küçük dekoratif ürünleri peluşlar ile yapılabilir. Peluş kumaş modelleri, yapısı sebebiyle dokunduğunuzda güzel bir his bırakırlar. Bu nedenle yaygın şekilde halı veya kilim üretiminde de kullanılırlar.

Peluş Kumaş Fiyatları

Peluş fiyatları, yapımı ve üretimine göre değişkenlik göstermektedir. Örneğin peluş ile yapılan dekoratif bir ürün ile halı veya kilim fiyatı aynı olmaz. Genel olarak peluş kumaş çeşitlerinde kalite farkı çok yoktur. Ancak çok kaliteli bir materyal ve işçilik söz konusu ise fiyat farkı olmaktadır. Peluş kumaş toptan fiyatları, metrelik peluş fiyatlarına göre daha ucuzdur. Ayrıca sayfamız üzerinden indirimli peluş kumaş fiyatları konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. bursakumaspazarim.com markası olarak her zaman en ucuz peluş kumaş modelleri ve en kaliteli kumaşları size sunmaktayız. Diğer kumaş modellerimize göz atmak isterseniz sayfamıza göz atmayı unutmayın.
 

Peluş Hakkında Merak Edilenler 

Peluş Nedir?
Peluşlar, ağırlıklı olarak sentetik materyallerden üretilen yumuşak dokuda ve sıcak tutan kumaş türleridir. 
Peluş Özellikleri Nelerdir?
Peluş özellikleri başlıca; tüylü, sıcak tutan, yumuşak yapıda, hava geçirgen ve ferah 
Kumaşlardır.
Peluşlar Nasıl Yıkanır? 
Peluşların yıkama işleminin kuru temizlemede yapılması önerilmektedir. Çünkü
evde yapacağınız yıkama işlemi ürününüzün zarar görmesine sebep olabilir.





 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.